GARANTOVANO 33% POPUSTA NA VAŠU PORUDŽBINU | ISKORITITE KOD: MPBA33

Najbolji BCAA u prahu

BCAA 4:1:1 Prah

Razgranati lanac aminokiselina obuhvaća 3 različita nutrijenta: leucin, izoleucin i valin. Leucin se često smatra da je najvažnija aminokiselina za sportaše jer je najbolji za promicanje razvoja mišića. Naš BCAA 4:1:1 Prah sadrži visok udio Leucina (5g), u odnosu na sadržaj izoleucina i valina kako bi vam dao optimalnu dozu za poboljšanje ciljeva treninga, usklađuje mišiće i pomaže pri oporavku treninga.

Najbolje BCAA Tablete

BCAA 1500 Tablete

Ako preferirate BCAA u obliku tablet, naš BCAA 1500 Tablete su pouzdana i dobra opcija, omogućujući 1500mg aminokiselina svakom duplom dozom. Kao is a 4:1:1 BCAA u prahu, formula u tabletama sadrži relativno više leucina od izoleucina i valina, čineći ga idealnim za izgradnju i održavanje mišićne mase. BCAA 1500 će također pridonijeti funkcionalnosti vašeg imunološkog sustava, metabolizmu glikogena i protein te će smanjiti umor i iscrpljenost, idealno za individualce koristeći ih prije ili poslije treninga.

Najukusniji BCAA Suplement

BCAA Prah

Ako tražite ukusan BCAA supplement koji vas natjera i motivira prije treninga, ne gledajte dalje od našeg BCAA u prahu. Dostupan u jedanaest uzbuđujućih okusa, uključujući plavu malinu, cherry limeade i breskva mango, nema izlike za ostati pri starom šejku. S našom formulom možete postići optimalnu razinu razgranatih aminokiselina. Uzmite 1 čajnu žlicu praha kako bi pružili svom tijelu 5g BCAA u odnosu 2:1:1 prije, tijekom i nakon treninga.

Najbolji Vegetarijanski BCAA Suplement

Fermented BCAA 4:1:1 Prah

Ako ste vegetarijanac ili vegan, vrlo je moguće da je vaš unos BCAA smanjen. Prirodni izvori BCAA uključuju meso i jaja, koja su ograničena za ljude koji ne konzumiraju hranu životinjskog podrijetla. S tim na umu, mi smo proizveli Fermentirani BCAA 4:1:1 Prah potpuno iz hrane bazirane na biljkama. Ako ste fizički aktivni i želite dobiti na mišićnoj masi, vaše tijelo treba približno 20g BCAA po danu, koje se mogu nadomjestiti uzimanjem 5g po porciji u intervalima kroz dan.

Najbolje Opuštajući BCAA Suplement

IBCAA

iBCAA Prah je instant formula mješavine BCAA koja sadrži izvor vodene otopine aminokiselina, koja uvelike poboljšava miješajući potencijal. U ovoj formuli, BCAA može biti ubrzano iskorišteno u tijelu za naglu reakciju mišićnih stanica. Uživajte u raznolikosti iBCAA okusa, uključujući lubenicu, limun i limetu i bobice.

Najbolja vrijednost BCAA Suplementa

BCAA Plus

Uzimajući u obzir da svaka od BCAA Plus tableta sadrži 1000mg aminokiselina, ovo je velika ušteda suplementa koji podržava vaše ciljeve treninga. BCAA su drugačije zato što direktno idu u mišić ciljajući porast i oporavak. BCAA Plus je od velike vrijednosti sportašima, sportskim entuzijastima i aktivnim individualcima. Dostupna u pakiranjima od 90 ili 270, naša velikodušna količina znači da nećete morati često naručivati. Uzimajući 3-5 puta po danu bi trebalo značiti veliku razliku u vašim rezultatima u treningu.

2019 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.