GARANTOVANO 33% POPUSTA NA VAŠU PORUDŽBINU | ISKORITITE KOD: MPBA33

NAJBOLJI KREATIN MONOHIDRAT U PRAHU

KREATIN MONOHIDRAT PRAH

Kreatin monohidrat je najučinkovitiji spoj kreatina koji možete koristiti kao dodatak prehrani ukoliko želite povećati čistu mišićnu masu. Dodavanjem doze praha u napitak po izboru osigurat ćete vašem tijelu dodatan izvor energije koji se naziva kreatin fosfat, i time podignuti razinu energije tijekom treninga. Naš najprodavaniji Kreatin monohidrat u prahu sada je dostupan u tri nova egzotična okusa: lubenica, trešnja limeta i breskva mango.

NAJBOLJI KREATIN MONOHIDRAT U TABLETAMA

KREATIN MONOHIDRAT U TABLETAMA

Ako ste u potrazi za praktičnim načinom povećanja čiste mišićne mase, unaprijed izmjereni dodaci prehrani jednostavno su i učinkovito rješenje. Svaka tableta Kreatina monohidrata sadrži 1g kreatina, što unošenje potrebne doze čini lakom kada ne stižete napraviti shake. Ubacite pakiranje najboljeg Kreatina monohidrata u tabletama na tržištu u svoju torbu za trening kako biste bili sigurni da ćete izvući najbolje iz svakog treninga.

NAJČIŠĆI KREATINSKI DODATAK PREHRANI U TABLETAMA

Creapure® Micronized Creatine

Naš Mikronizirani kreatin (Creapure®) proizveden je u njemačkoj tvrtki AlzChem, svjetski poznatoj po proizvodnji sportskih dodataka prehrani. Ovaj profinjeni oblik kreatina lišen je nečistoća i nusproizvoda, te sadrži moćnu dozu od 4.9g kreatina po serviranju od 7 tableta. Creapure® je savršen izbor za vas ako trenirate sport koji zahtjeva eksplozivnu snagu, poput powerliftinga ili sprinta, a ujedno nudi izniman omjer cijene i kvalitete.

NAJČIŠĆI KREATIN U PRAHU

Creapure® (Kreatin Monohidrat)

Naš Kreatin monohidrat Creapure® u prahu proizveden je u tvrtki AlzChem, što znači da garantiramo nevjerojatno visoku vrijednost čistoće kreatina monohidrata od 99.99%. Lišen nečistoća, Creapure® je prikladan za sve koji intenzivno treniraju i žele poboljšati fizički izgled. Smiješajte ukusan shake s našim osvježavajućim okusima, uključujući višnju, plavu malinu i berry blast, prije no što se zaputite u teretanu.

NAJBOLJI VEGETARIJANSKI KREATIN U KAPSULAMA

DRCAPS® KREATIN MONOHIDRAT

Hrana bogata kreatinom uključuje ribu i crveno meso, što čini unos kreatina prirodnim putem otežanim za vegetarijance. Imajući ovo na umu, razvili smo veganski DRCAPS® kreatin monohidrat u kapsulama. Kako bi poboljšao izvedbu tijekom duljeg vremenskog razdoblja, kreatin se u ovim dodacima oslobađa postupno i na taj način konstantno opskrbljuje tijelo optimalnom razinom kreatina.

NAJBOLJI KREATIN ZA MASU

Creastorm

Ukoliko želite dodatak koji će učinkovito povećati vašu mišićnu masu, Creastorm je savršen izbor za vas. S nevjerojatnih 5g kreatina po serviranju, nije teško uočiti zašto je upravo ovo omiljeni dodatak prehrani mnogih sportaša. Dodani vitamini i minerali pridonijet će općem zdravlju, dok će sadržana dekstroza i L-glicin biti blagotvorni i nakon treninga. S Creastormom ćete briljirati u izvedbi, posebno kada je riječ o vježbama visokog intenziteta.

NAJBOLJI KREATIN ETIL ESTER

KREATIN ETIL ESTER HCL

Spajanje kreatina monohidrata sa soli estera uvelike povećava njegova svojstva apsorpcije, zbog čega je Kreatin etil ester HCL izrazito djelotvoran. Dok vježbate, Kreatin etil ester HCL će pospješiti efekt ATP-a (adenozina trifosfata) na aktivne mišiće, što će izravno utjecati na poboljšanje snage i jakosti. Ovaj je dodatak prehrani najbolje unijeti prije treninga, i to 0.3g po kilogramu tjelesne težine tijekom prvih 7 dana, a nakon tog perioda 0.03g po kilogramu. Odličan je izbor za one koje muči nadutost uzrokovana drugim oblicima kreatina.

NAJBOLJI KREATINSKI PRE-WORKOUT

MYPRE

Složeni nutritivni profil našeg MyPre praha čini ga jednim od najboljih pre-workouta na tržištu. Svaki shake sadrži pomno birane sastojke poput esencijalnih aminokiselina, aminokiselina razgranatog lanca i kofeina uz 4g kreatina po serviranju, kako bi vas opskrbio energijom tijekom svakog treninga. Probajte neki novi okus iz naše široke palete, koja uključuje limun i limetu, plavu malinu i kiselu jabuku.

2019 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.