Najboji dijetni whey protein (protein sirutke) Diet Whey Protein™

Impact Diet Izolat

S čak 20g proteina po serviranju od 25g i samo 94 kalorije i 0.6g masti, Impact Diet Isolate je složen prašak koji će vam pomoći u održavanju čiste mišićne mase bez unošenja dodatnih kalorija. Kako bi pospješila topljenje masti, ova mješavina sadrži Carnipure, Ekstrakt zelenog čaja i Guaranu koji će vam ubrzati metabolizam, istovremeno vam pomažući u zadržavanju usredotočenosti i koncentracije. Još je jedan ključan sastojak Kolin, koji ima važnu ulogu u odvijanju metaboličkih procesa u tijelu.

NAJBOLJI IZOLAT PROTEINA SIRUTKE

ISO:PRO

S bogatom listom vrhunskih sastojaka, vrlo visokim udjelom proteina i složenim aminokiselinskim profilom, ISO:PRO je ultimativni izolat proteina sirutke. Jednim ćete serviranjem unijeti 24g visokokvalitetnih proteina, bez ijednog grama ugljikohidrata i na taj način održati čistu mišićnu masu. Njegov nutritivni profil podržat će vašu fizičku aktivnost uz kontrolirani kalorijski unos, bilo da ste početnik ili stručnjak. Naša mješavina također sadrži 3g Leucina, esencijalne aminokiseline koja sudjeluje u izgradnji proteina.

NAJBOLJI PROTEIN SIRUTKE ZA IZGRADNJU ČISTE MIŠIĆNE MASE

Total Oats and Whey

Ako želite izdraditi čiste, čvrste mišiće i izvući najbolje iz svakog treninga, ovaj je shake koji sadrži 27g proteina i 20g ugljikohidrata niskog glikemijskog indeksa, odličan izbor za vas. Total Oats and Whey sadrži koncentrat proteina sirutke i fino mljevenu zob, čime pruža beta-glukane koji pridonose održavanju razine kolesterola u krvi i stabiliziraju razinu glukoze u krvi. Dodatna je prednost ove mješavine to što sadrži patentirani kompleks enzima DigeZyme koji će doprinijeti vašoj probavi.

NAJBOLJI PROTEIN SIRUTKE ZA DOBIVANJE MASE

Hard Gainer Extreme

Ključ je dobivanja mase unošenje više kalorija no što potrošite, a Hard Gainer Extreme će vam definitivno pružiti sve makronutrijente potrebne za rast. Ova mješavina sadrži 32g proteina, 46g ugljikohidrata i 382 kalorije po serviranju. No, nećete unijeti samo kalorije, već i cijelu paletu blagotvornih sastojaka poput sjemenki lana, maltodekstrina i inulina. Ako želite dobiti na težini, bilo da ste početnik ili profesionalac, ovaj će vam shake pomoći u dostizanju cilja.

NAJPOVOLJNIJI PROTEIN SIRUTKE

Impact Whey Protein

Najprodavaniji vrhunski protein sirutke u Ujedinjenom Kraljevstvu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Ovaj će proizvod pomoći u oporavku i ponovnoj izgradnji mišićnih vlakana kako bi vam pružio bolju izvedbu u budućnosti i na taj način omogućio dostizanje sportskih ciljeva. Profil makronutrijenata ovog proizvoda govori sam za sebe – 21g proteina, 1.9g masti i 1g ugljikohidrata - ali je i onaj mikronutrijenata jednako impresivan jer između ostalog sadrži i BCAA i Glutamin. Impact Whey Protein pruža istinsku kvalitetu i iznimnu vrijednost po povoljnoj cijeni.

NAJBOLJI PROTEINSKI SHAKE

Impact Native Whey 95

Udio proteina od 95% po serviranju, Impact Native Whey 95 čini jednom od najčišćih mješavina na tržištu. Native Whey se dobiva izravno iz obranog mlijeka, što znači da ne sadrži enzime te je neutralnijeg okusa. Ako želite izgraditi ili održati čistu mišićnu masu, ovaj shake koji pruža 23g proteina, 0.1g masti i 96 kalorija po serviranju čini izvrstan izbor za okrjepu vaših mišićnih vlakana nakon intenzivnog treninga ili aktivnosti. Naš Native Whey sadrži i Leucin, aminokiselinu ključnu za sintezu proteina i metaboličke funkcije.

NAJBOLJA PROTEINSKA PLOČICA

High Pro

Sportaši trebaju praktične, nutritivno bogate međuobroke tijekom dana kako bi održali visoku razinu energije, a tijelo opskrbljeno nutrijentima. High Pro Deluxe pločica zadovoljava navedene kriterije, te je ujedno odličnog okusa. Svatko tko želi povećati unos proteina, unijeti međuobrok, ili čak zamijeniti obrok imat će koristi od ove pločice koja sadrži preko 24g proteina i 21g ugljikohidrata po serviranju od 70g.

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.