Najbolji protein u prahu za izgradnju mišića

Micellar Whey Protein

Jedna od prednosti proteina sirutke je da sadrži veliku količinu aminokiselina koje pospješuju u oporavku mišićnih stanica. Micelarni protein sirutke vrši više apsorpcije nego obični protein sirutke, osiguravajući manji udio šećera i visok udio proteina.

Na dalje, ovaj proizvod sadrži sporo opuštajući protein koji vam ide u korist. Sa 23g proteina u mjerici od 30g , koristeći ovaj suplement kroz dan ili večer je idealno za osigurati tijelo sitim s ključnim makronutrijentima kroz dugi vremenski period, idealno za izgradnju mišića.

Najbolji protein u prahu za gubitak kilograma

Impact Diet Izolat™

Ovaj dijetni protein sirutke uključuje proizvode koji ubrzavaju metabolizam i pospješuju gubitak masnoće poput Karnitina i ekstrakta zelenog čaja, poput 20g proteina koji osiguravaju hranu mišićnim stanicama s ispravnim hranjivim tvarima. S manje od 100kcal po mjerici, čini opsežni proteinski nadomjestak.

Koristeći ovaj suplement kroz dan može održati zdravu razinu proteina poput iskorištavanja prednosti Guarane i Kolina koji igraju glavnu ulogu u prijenosu masnoće u energiju. Također uzimanjem Impact Diet Izolata može poboljšati vaš ritual nakon vježbanja.

Najbolji Veganski Protein u prahu

Najbolji Veganski Protein u prahu

Da bi se osigurala veganska prehrana koristi se spoj Izolata graška, smeđe riže i proteina konoplje te može biti zamijenjena s prvoklasnim proteinskim izvorom za brzu apsorpciju. Pored toga, postoji spoj Leucina, Izoleucina i Valina (BCAA) da bi se poboljšala kvaliteta suplemenata te poboljšao rast mišića kod vegana.

Pametni dodatak u ovom suplementu je DygeZyme, enzim koji pomaže funkciji crijeva te pospješuje probavu zato što mnogi vegani traže protein iz zrna i soje koji mogu naprezati probavni sustav.

Najbolji Vegetarijanski Protein u prahu

Impact Whey Izolat

Jedan od najčišćih proteinskih spojeva u ponudi, ovaj supplement je proizveden za brzu apsorpciju protein koji cilja oštećene mišićne stanice nakon intenzivne tjelovježbe da bi oporavio i poboljšao izvedbu. Idealni suplement za one koji ciljaju na unos visokokvalitetnog protein nakon tjelovježbe. Također je pogodan za vegetarijance.

Nevjerojatno niski udio ugljikohidrata također pomaže onima koji održavaju prehranu s niskim unosom ugljikohidrata. Nadalje sa 23g po mjerici, skupa sa raznovrsnim okusima poput Kikiriki keks, Rocky Road i Slana karamela, doživjet ćete ukusnu senzaciju uz bogat unos nutrijenata u jednom šejku.

Najukusniji Protein u prahu

True Whey™

True Whey je proteinski prah koji sadrži visok udio protein od 20g po mjerici pored 50mg DigeZyme-a, kao pomoć u probavi, te 100 milijuna probiotičkih spora. Ovo će uvelike pomoći održavanju crijevne flore, te će naše tijelo probavljati protein da bi nahranio mišićne stanice i organe.

Sa 20g proteina i niskim udjelom od samo 1.6g True Whey je idealan proizvod za održavanje mišićne mase uz održavanje niskog unosa ugljikohidrata u prehrani.

Najbolja Vrijednost Proteina u prahu

Impact Whey Protein

Upotreba Whey Proteina je najbolji način za dopremu proteina do oštećene mišićne stanice. Ovaj proizvod nudi 21g proteina uz spoj BCAA u doziranju od 4.5g po mjerici od 3.6 glutamina. Impact Whey Proteina ima niski udio ugljikohidrata, te je pogodan za prehranu baziranu na malom unosu ugljikohidrata, te je učinkovit suplement za izgradnju čiste mišićne mase. U ponudi je raznovrstan izbor okusa poput Jam Roly Poly, Borovnica Cheesecake i Victoria Sponge Cake.

Najbolji ne-mliječni Protein u prahu

Soy Protein Isolate

Soy Protein Isolate je načinjen od 100% ne-GMO obranih zrna soje koje prolaze striktnu proceduru smanjenja ugljikohidrata i masnoća iz zrna, rezultirajući s 90% proteinom koji ne sadrži laktozu.

Također sadrži opsežnu količinu aminokiselina od kojih je 6.6g iz Leucina. Odličan je suplement vegetarijancima, sportašima i onima koji se služe teretanom, a žele izbjeći laktozu i mliječne proizvode. Sa 27g proteina, od velike je pomoći nakon treninga.

Najbolji Kazein Protein u prahu

Micellar Casein

Casein prah se koristi da bi se osigurao dug period otpuštanja proteina da se omogući adsorpcija nutritivnih sastojaka tijekom dužeg vremenskog perioda. Tijekom sna vaše tijelo je bez opskrbe s nutritivnim sastojcima između 6-10 sati koji smanjuje oporavak uslijed nedostatka proteina.

Sporo otpuštajući Micellar Casein osigurava normalan protok proteina i idealan je za vaš oporavak. Sa 22g proteina po mjerici sigurni ste u visoko kvalitetan pripravak po izvrsnoj vrijednosti kao i uvijek s našim proizvodima.

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.