• Vegansko

    Vegansko

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Total Nutri-Greens 50g (Sample)

BLEND OF 22 DIFFERENT SUPERFOODS

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  31.03.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
5.99KM

Pregled Proizvoda

Šta su Total Nutri Greens?

Total Nutri Greens je mješavina hrane u prahu koja sadrži 22 različitih ekstrakta cijeleog voća i povrća. Total Nutri Greens je pun prirodno hranljivih materija koje pružaju mnoštvo voćnog praha i algi, uključujući; Spirulina, Pšeničnu travu, acerola boboice, brokoli, list špinata, nar, jabučna vlakana, paradajz, zovu, borovnice i hlorele.

Koristi od Total Nutri Greens

Total Nutri Greens je pogodan i efikasan dodatak i može se mješati u različitim namirnicama ili dodavati u vaše postojeće dodatke.

Za koga je Total Nutri Greens?

Total Nutri Greens idealan je za svakoga ko želi da poveća dnevni unos voća i povrća, lako trošivi prah. Preporučuje se da se konzumiše 2 obroka Total Nutri Greens dnevno, zajedno sa zdravom, uravnoteženom ishranom.

Odricanje: Ne uzimajte ako ste trudni. Ako uzimate bilo kakave propisani lijekove ili imate neki zdravstveni problem uvijek se posavjetujte se sa svojim ljekarom ili farmaceutom prije uzimanja vitaminskih dodataka.

Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Njemački, Španjolski, Danski, Švedski i Finski također mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne Koristi

  • Jedinstvena mješavina od 22 različite Superhrane
  • Idealan za one koji ne dobijaju dovoljno voća i povrća u svakodnevnoj ishrani
  • Uključuje Pšeničnu travu, Hlorelu, Brokola, List špinata, Acerola maline i Spirulinu

Preporučena upotreba

Koristite do 2 porcije Total Nutrigreens dnevno da potpomognete zdravu, izbalansiranu ishranu. Dodajte 7,5 grama (3 Mala MP mjerice) u 250-350ml vode, soka ili proteinsko piće i protresite dobro. Total Nutrigreens se može poprskati na hranu.

Sastav

Bez ukusa
Sojin Lecitin, Spirulina, Jabučna vlakna u prahu, Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Zobena vlakna u prahu, Sjemena nara, Alfalfa trava u prahu, Hlorela slomljene ćelije, Niknuta soja u prahu, Acerola Bobica, Crvena cikla u prahu, Siberski Ginseng, Mrkva u prahu, Paradajz sos, Astragalus korijen u prahu, List špinata, Brokola u prahu, Ginkgo Biloba, List Zelenog čaja, Sjemenke grožđa, Bazge cijelog ploda u prahu, Borovnica cijeli plod u prahu

Tropski
Sojin Lecitin, Spirulina, Arome, Jabučna vlakna u prahu, Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, obena vlakna u prahu, Nar Sjemena, Alfalfa trava u prahu, Hlorela slomljene ćelije, Limunska kiselina, Niknuta soja u prahu, Acerola Bobica, Crvena cikla u prahu, Siberski Ginseng, Mrkva u prahu, Paradajz sos, Astragalus korijen u prahu, List špinata, Brokola u prahu, Ginkgo Biloba, List Zelenog čaja, Sjemenke grožđa, Bazge cijelog ploda u prahu, Borovnica cijeli plod u prahu, Beta Karoten, Zaslađivač (Sukraloza).

Nutritivne Informacije

U 7.5g porciji:
Energija: 109kj
Energija: 26kcal
Masti: 0.2g
od kojih zasićene: 0.06g
Ugljeni hidrati: 4.29g
od kojih masne kiseline: 1.1g
Protein: 0g
So: 0.015mg

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Total Nutri-Greens 50g (Sample)

Izaberi sliku

Total Nutri-Greens 50g (Sample)
Back to top