Pregled Proizvoda

Creapump® je idealan formula prije vježbanja za svakoga ko želi da poveća svoje nivoe energije i poguraju svoju vježbu na viši nivo. Kombinacijom vrhunskih ugljenih hidrata, kreatina i aminokiselina naći ćete se kako radite teže, duže sa poboljšanim dobitima i neviđenom prokrvljenosti.

Mješavina dekstroze i palatinoze® ugljenih hidrata je dizajniran da pomogne amino kiselinsku apsorpciju Citrulin Malata i taurin. Osjetićete se i izgledati dobro, naći ćete se sa poboljšanom izdržljivosti i mentalnim fokusom.

Dodavanje Creapure®, najčistijeg oblika kreatin monohidrata na tržištu, promovisati će optimalnu snagu mišića tokom vježbanja kako bi se osiguralo da se možete prisiliti na te posljednja ponavljanja.

Ključne Koristi

  • Povećava kratkoročne eksplozije
  • Povećana u visokom intezitetu vježbi
  • Mješavina Ugljenih hidrata, kreatina i amino kiselina

Preporučena upotreba

Kreatin pobojšava performanse i eksplozivnu snagu†, ugljeni hidrati pobojšavaju oporavak mišića‡ to su glavne prednosti konzumiranja ovog proizvoda, dodati 1 veliku mjericu (30g) u 150-250ml vode ili soka u Myprotein shaker i koristiti prije ili poslje vježbanja. †Kreatin povećava fizički učinak u sukcesivnim naletima na treninzima visokog intenziteta. Koristan efekat se dobija dnevnim unosom 3 grama kreatina. ‡Blagotvoran učinak se dobija konzumiranjem ugljenih hidrata iz svih izbora, pri ukupnim unosom 4 grama po kilogramu tjelesne težine, u dozama u prva 4 sata a najkasnije 6 sata od vježbanja.

Čuvati na hladnom i suvom mjestu, daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod je namjenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za Vegeterijance.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Tropski Ukus: Ugljeni hidrati (63%) (dekstroza, izomaltuloza (palatinoza ™)), Creatine (Creapure®) (15%), Citrulin malat, Arginin alfa ketoglutarat, Sredstva za korekciju ukusa, Kiselina (limunska kiselina), Taurin, Zaslađivač (Sukraloza), Boja (kurkumin)

Bez Ukusa:Ugljeni hidrati (68%) (dekstroza, izomaltuloza (palatinoza ™)), Creatine (Creapure®) (15%), Citrulin malat, Arginin alfa ketoglutarat, Taurin

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1 Mjerica (30g)

Porcija po pakovanju - 25 (750g), 50 (1.5kg)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1246 kJ/293 kcal 374 kJ/88 kcal 4%
Masti 0 g 0 g 0%
  od kojih masne kiseline 0 g 0 g 0%
Ugljeni hidrati 68 g 20 g 8%
  od kojih šećeri 68 g 20 g 22%
Proteini 0 g 0 g 0%
So <0.01 g <0.01 g 0%
      U porciji
Kreatin Monohidrat (Creapure®)     5 g
Citrulin malat     2 g
Arginin alfa-ketoglutarat     2 g
Taurin     600 mg

 

* Prosječan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Creapump

Izaberi sliku

Creapump
Back to top