• Gluten Free

    Gluten Free

Glukozamin sulfat

Promotes Healthy Joints

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  31.03.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
29.99KM

Pregled Proizvoda

Glukozamin sulfat je sumpor koji sadrži ekstrakt školjke koji je dokazan da pomaže strukturu hrskavice i može pomoći zadržati zglobove jakima i bez boli.

Vaša hrskavica se ponaša kao amortizer između dvije kosti. Sa godinama, hrskavica se može slomiti što može dovesti do bolova u zglobovima. Glukozamin je opsežno istražen i pokazuje da je važan gradivni blok koji je potreban za proizvodnju specijalizovanih molekula koji se zovu Glikozaminoglikani koji se nalaze u vašoj hrskavici. Ove molekule mogu pomoći vašem tijelu da se bori protiv degradacije hrskavice i takođe može pomoći sa osteoporozom.

Oni koji redovno učestvuju u sportovima ili vježbama mogu primetiti da ubrzano napredovanje bolovi u zglobovima zbog povećanog naprezanja Vaših zglobova. Glukozamin sulfat je dokazano da je siguran i efikasan u usporavanju povreda te ponekad poboljšaju zdravlja zglobova.

Ključne Koristi

  • Glavna strukturna komponenta u zajedničkim tkivu
  • 100% Glukozamin sulfat
  • Jednostavan prah za mješanje

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodati 1g, protresti i konzumisati. Koristiti dva puta dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti točna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne smije koristiti kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suvom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Sastav

Za alergene pogledajte podebljana slova. Izrađen u prostorima u kojima se također obrađuju Mlijeko, Soja, Jaja, Gluten i ostale bazne sirovine.

Bez ukusa: Glukozamin sulfat (Ljuskari) (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/6 kk (1g)

Porcija po pakovanju - 250 (250g), 500 (500g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Glukozamin sulfat     1 g

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Glukozamin sulfat

Izaberi sliku

Glukozamin sulfat
Back to top