Za alergene, pogledajte podebljane sastojke. Proizvedeno u postrojenju gdje se također vrši obrada mlijeka.
Okus vanilije: Pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum karbonat, željezo, niacin, tiamin), sojino brašno, izolat fava graha (12%), inulin, kukuruzni škrob, prašak za pecivo (sredstva za dizanje tijesta (natrijum-kiselina pirofosfat, natrijum bikarbonat), pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum, željezo, niacin, tiamin)), sredstvo za dizanje tijesta (natrijum bikarbonat), zaslađivač (sukraloza), aroma.
Okus javorovog sirupa: Pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum karbonat, željezo, niacin, tiamin), sojino brašno, izolat fava graha (12%), inulin, kukuruzni škrob, prašak za pecivo (sredstva za dizanje tijesta (natrijum-kiselina pirofosfat, natrijum bikarbonat), pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum, željezo, niacin, tiamin)), aroma, sredstvo za dizanje tijesta (natrijum bikarbonat), zaslađivač (sukraloza).
Okus zlatnog sirupa: Pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum karbonat, željezo, niacin, tiamin), sojino brašno, izolat fava graha (12%), inulin, kukuruzni škrob, prašak za pecivo (sredstva za dizanje tijesta (natrijum-kiselina pirofosfat, natrijum bikarbonat), pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum, željezo, niacin, tiamin)), sredstvo za dizanje tijesta (natrijum bikarbonat), aroma, zaslađivač (sukraloza).
Bez okusa: Pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum karbonat, željezo, niacin, tiamin), sojino brašno, izolat fava graha (12%), inulin, kukuruzni škrob, prašak za pecivo (sredstva za dizanje tijesta (natrijum-kiselina pirofosfat, natrijum bikarbonat), pšenično brašno (pšenično brašno, kalcijum, željezo, niacin, tiamin)), sredstvo za dizanje tijesta (natrijum bikarbonat), zaslađivač (sukraloza).