OTKRIJTE NOVE PROIZVODE!
10% POPUSTA NA GOTOVO SVE | ISKORISTI KOD: BA10

Paketi

O našim paketima

Nadahnuti smo da budemo dio vašeg putovanja. Bilo da poduzimate te početne korake ili ponovo rasplamsavate svoj plamen fitnesa, imamo savršeno gorivo da pokrenete vašu avanturu zdravlja i dobrog zdravlja. 


Možete birati između četiri paketa proteina – Clear Protein, Impact Protein, Ojačajte se i Dijeta – svaki je dizajniran da bude u skladu s vašim jedinstvenim ciljevima. Bilo da oblikujete vitke mišiće, povećavate izdržljivost, upravljate težinom ili težite poboljšanju ukupnog zdravlja, mi vam čuvamo leđa. Ne radi se samo o odlasku u teretanu; radi se o negovanju svog tela pravim stvarima. 

 Bez obzira koji paket odaberete, mi smo na misiji da osiguramo da postignete svoje fitnes ciljeve. Zajedno stvorimo pozitivne, održive promjene koje nadilaze trening.

Pobjednički paket

Put do povećanja mase nije lagan. Ako se želite udebljati ili povećati masu, morat ćete imati višak kalorija — to znači da trošite više kalorija nego što ih sagorite u jednom danu.

I, iako to zvuči jako jednostavno, jedenje pogrešne vrste hrane može dovesti do povećanja tjelesne masnoće, što nije od pomoći.

Ovdje smo da vam pomognemo na putu s našim Pobjedničkim paketom. Sadrži neke od naših favorita za fitness, dizajnirana da vas povede naprijed i podrži vaše tijelo tijekom treninga.

Kupi sada