Organski Kakao Prah
100% organski kakao prah pruža prirodni izvor vlakana, proteina i minerala
Šta je Organski Kakao U Prahu?
Kakaovac (Theobroma Kakao drvo) potječe iz Južne Amerike, a Maje i Asteci smatrali su ga svetim drvom. Uzgaja se u Peruu te je savršen izvor minerala. Nakon čišćenja zrna u vodi, one se gule a njihova unutrašnjost je izvađena i razlomljena u komadiće. Tada se melju u Kakao pastu, iz koje se izvlači mast koja se suši i pretvara u Kakao prah. Organski Kakao Prah certifikovan je organskim od strane Soil Association pod kodom GB-ORG-05.
Koje su koristi?
Organski Kakao u Prahu je izvrstan izvor vlakana i sva tri makronutrienta: proteina, ugljenih hidrata i masti. 10g dnevnog serviranja Organskog Kakao Praha također pruža izvor Kalijuma, Fosfora, Magnezijuma, Željeza, Bakra i Mangana. .
Željezo
Željezo pridonosi normalnom kognitivnom radu, formaciji crvenih krvni stanici i hemoglobina, transportu kiseonika te smanjenju umora i iscrpljenosti.
Magnezijum
Magnezijum pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, balansu elektrolita i radu živčanog sustava.
Kalijum
Kalijum pridonosi radu mišića, živčanog sustava i održanju normalne razine krvnog pritiska.
Fosfor
Fosfor pridonosi održanju energije, radu stanične membrane i očuvanju zuba i kosti
Bakar
Bakar pridonosi očuvanju vezivnog tkiva i imunološkog sustava.
Mangan
Mangan pridonosi očuvanju vezivnog tkiva.
Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Njemački, Španjolski, Danski, Švedski i Finski također mogu biti prisutni na proizvodu.