• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegansko

  Vegansko

Creastorm

55.99KM
Nema na zalihi

Pregled Proizvoda

Creastorm® je napredna kreatin formula naučno dizajnirana da poveća proizvodnju ATP i pogura vaš trening na viši nivo. Dok kreatin monohidrat dokazano poboljšava snagu, izdržljivost i mišićnu masu, Creastorm® kombinuje veliki broj sinergetskih sastojaka kako bi povećali efekte koji kreatin može imati na tijelu.

Creastorm® sadrži Creapure® kreatin monohidrat koji je svjetski poznat po svojoj vrhunskog kvaliteta, čistoće i efikasnosti. Dodavanje dekstroze kreatinu je dokazano da povećava količinu kreatina koja stiže na radni mišić, čime će se poboljšati ukupne rezultate. Takođe smo dodali veliki broj drugih pažljivo odabranih sastojaka za jačanje apsorpcije uključujući L glicin i Alfa Lipotičke Kiseline.

Kako je ATP tako važan faktor u podsticanju snage i moći, mi smo formulisali Creastorm® da vozi potencijal vašeg organizma da proizvede ovo eksplozivno gorivo. D Riboza i magnezij citrat su oboje dokazani da povećaju proizvodnju ATP, čime povećava vašu sposobnost da vježbate teže i duže. Creastorm® uključuje i taurin koji pomaže transfer hranljivih sastojaka na radnom mišiću, osiguravajući vašu dodatnu radnu sposobnost koji je podržan od dovoljne količine energije za proizvodnju glukoze i izgradnju aminokiselina.

Na kraju, za razliku od standardnog kreatina, Creastorm® je dostupan u Tropskom ukusu poboljšava lakoću potrošnje koja osigurava više osvježavajućih pića.

Ključne Koristi

 • Daje 5g kreatin monohidrat (Creapure®) po porciji
 • Povećava performanse u kratkim vježbama visokog intenziteta
 • Jedinstvena mješavina sastojaka

Preporučena upotreba

Kreatin poboljšava performanse i eksplozivnu snagu i ugljenih hidrati promovišu mišićima da se oporave; daiskoristite prednosti ovog proizvoda, dodati 2/3 velike mjerice (30g) na 200-300ml vode ili soka u Myprotein shaker prije i/ili nakon vežbanja. Kreatin povećava fizički učinak u sukcesivnim naletima kratkoročnih, vježbama visokog intenziteta. Koristan efekat se dobija sa dnevnim unosom 3 g kreatina. Koristan efekat se dobija konzumiranjem ugljenih hidrata iz svih izvora, pri ukupnim unosom 4 g po kg tjelesne težine, u dozama u prva 4 sata, a najkasnije 6 sati vježbanja.

Čuvati na hladnom, suvom mjestu, daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod je namjenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Tropski ukus: Dekstroza (59%), Kreatin monohidrat (Creapure®) (15%), Magnezij citrat, D Riboza, Taurin, L glicin, Alpfa Lipotička Kiselina (ALA), Sredstva za korekciju ukusa, Kiselina (limunska kiselina), Regulator kiselosti (jabučna kiselina), Boja (kurkumin), Zaslađivač (Sukraloza)

Nutritivne Informacije

Veličina porcija - ²/³ velike mjerice (29g)

Porcija po pakovanju - 50 (1.45kg), 100 (2.9kg)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1131 kJ/266 kcal 339 kJ/80 kcal 4%
Masti 0 g 0 g 0%
  od kojih zasićene 0 g 0 g 0%
Ugljeni hidrati 66 g 20 g 8%
  od kojih šećeri 66 g 20 g 22%
Proteini 0 g 0 g 0%
So <0.01 g <0.01 g 0%
Magnezij   1345 mg 359%
      U porciji
Kreatin Monohidrat (Creapure®)     5.2 g
D Riboza     2.1 g
Taurin     1 g
L-glicin     800 mg
Alfa Lipotična kiselina     52 mg

 

* Prosječan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Tropskog ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Creastorm

Izaberi sliku

Creastorm
Back to top