• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegansko

  Vegansko

Ekstrakt Guarane

22% Caffeine

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  31.03.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
12.99KM

Pregled Proizvoda

Guarana ekstrakt je mali grah koji raste uglavnom u Južnoj Americi, posebno u Amazonskoj džungli. Sjeme Guarane poznato je da je bogata sa kofeinom. Guarana ima snažan efekat na povećanje metabolizma, suzbijanje apetita te poboljšava fizičke i mentalne performanse.

Guarana ekstrakt može da se koristi za povećanje mentalne budnosti, za borbu protiv zamora, povećavaje izdržljivost i fizičke izdržljivosti. Zbog svoje sporije apsorpcije, guarana teži da daje više održivog snabdevanja energije za trenutni kofeinski udar. Posebno koristan dodatak za svakoga ko želi da smrša ili poveća fizičku i mentalnu izdržljivost.

Guarana pomaže mozgu da ignoriše signale nelagodnosti i umora. Ovo čini Guarana veoma efikasan dodatak za poboljšanje performansi u kratkom roku, vježbama visokog intenziteta kao što je trening sa tegovima.

Upozorenja:
Guarana ekstrakt je kofein koji sadrži biljka i ne smiju se prekomjero uzimati. Trudnice i dojilje ne treba da koriste ekstrakta guarane. Pretjerana konzumacija može izazvati pritisak na urinarni trakt, lupanje srca ili nesanice. Ne treba da koristite Guarana ekstrakt sa drugim stimulansima. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo obratite se lekaru prije upotrebe.

Ključne Koristi

 • 22% sadržaja kofeina
 • Može se lako umješati sa ostalim prašcima
 • Odlična vrijednost za novac

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode u vaš shaker. Zatim dodati 400mg, protresti i konzumisati. Koristite jednom dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti točna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za djecu ili trudnice ili žene koje doje. Sadrži 110 mg kofeina po 400 mg obroku. Ne prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamjena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mjestu, van domašaja djece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Ekstrakt Guarane (sadrži kofein) (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - ½ mini mjerica (400 mg)

Porcija po pakovanju - 250 (100g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Ekstrakt Guarane     400 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Ekstrakt Guarane

Izaberi sliku

Ekstrakt Guarane
Back to top