Pregled Proizvoda

Šta je T Matrix?

T Matrix se pruža jedinstven spoj Mucuna Pruriens, piskavice, D-Aspartička kiselina, Beta Ecdysterone i metoxiisoflavonne.

T Matrix Koristi

T Matrix dolazi u lako konzumirajućoj tableti i pruža 250mg D-Asparaginske kiseline u porciji od 2 tablete.

Za koga je T Matrix?

T Matrix je inovativna formula i preporučuje se za one koji posebno traže unos D-asparaginske kiseline, uz dodatak drugih prirodnih sastojaka. T. Matrix se redovno konzumira od strane pojedinaca koji učestvuju u redovnom vježbanju visokog intenziteta. Preporuča se konzumisanje 2 tablete T-Matrixa otprilie 15 minuta prije vježbanja.

Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Njemački, Španjolski, Danski, Švedski i Finski također mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne Koristi

  • Pruža jedinstvenu mješavinu prirodnih sastojaka
  • 250mg D-asparaginske kiseline po porciji
  • Jednostavana tableta za konzumiranje

Preporučena upotreba

Konzumirajte 2 tablete, tri puta dnevno. Za najbolje rezultate, uzeti sa velikim obrokom proteina. Na dan treninga konzumirajte 2 tablete 15 minuta prije treninga, sa preostalih 4 tablete kako je prethodno preporučeno.

Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamjenu za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu. Čuvati na hladnom i suvom mjestu dalje od direktne sunčeve svjetlosti. Skladištiti van dohvata djece.

Sastav

Punila (Di kalcijum fosfat, Mikrokristalna celuloza), D Aspartička kiselina, Polivinilpirolidon, Mucuna Pruriens, Piskavice, Vitamin E, Beta Ecdysterone, 5 metil-7-metoxiisoflavon, Silicijev dioksid, Protiv stvrdnjavanja (Magnezijev stearat), Hidroksi propil metil celuloza , Glicerol.

Alergeni:

Napravljen u objektu kojem se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i proizvodima istih.

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 2 Tablete

Porcija po pakiranju - 90 (180 Tableta), 180 (360 Tableta)

Prosječne Nutritivne Vrijednosti

      U porciji
D Arginin kiselina     250 mg
Mucuna Pruriens     200 mg
Peskavica     200 mg
Beta Ecdysterone     30 mg
Metoksiizoflavon     20 mg

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

T Matrix

Izaberi sliku

T Matrix
Back to top