• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

  • Vegansko

    Vegansko

Activate

Potent Stimulant

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  31.03.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
42.99KM

Pregled Proizvoda

Activate je moćan spoj energije za poboljšanje sastojaka kako bi se podigao mentalni fokus i fizički rad. Napredna kombinacija Chocamine Plus®, Kofeina, B Vitamins i Antioksidansa, pomaže nivo povećanja energije, dok poboljšava brzinu misli, fokusa i mentalne jasnoće.

Activate vam omogućava da stimulišete svoje neuro puteve kako bi osigurali da mozak i mišići komuniciraju koncizno da osigura punu koordinaciju tokom vježbanja. Kada se javi umor u centralnom nervnom sistemu (CNS) performansi može se veoma otežati intenzitet vježbi i trajanje budu kompromitovani. CNS može da zama mnogo ranije od vaših mišića, zato je važno da se neuro putevi i CNS upozorenja da vam pomognu da postignete nivo performansi koje su vam potrebne.

Jedan od glavnih sastojaka u Activate je kofein što se pokazalo u nekoliko studija da poboljšava snagu, i izdržljivost. Svaka doza Activate daje ogromnih 200mg kofeina što je više nego neki od najpopularnijih stimulativnih proizvoda. Dodavanje vitamina B pomaže vašem tijelu iskoristiti akumuliranu energiju dok su antioksidativna svojstva ekstrakta grožđa lakše uklanja umor izazivan slobodnim radikalima, kao što su mliječna kiselina. Na kraju, Bioperin je uključen kako bi vaše tijelo apsorbiralo sve moćnije sastojake sadržanih u Activate-u.

Upozorenje: Kofein je jak stimulans. Nije pogodan za one koji su ispod 16 godina, trudnice ili dojilje, svako sa hipertenzijom (visok krvni pritisak), bolestima srca ili ljude koji imaju problema sa spavanjem. Svaka doza Activate sadrži 200mg kofeina.

Ključne Koristi

  • Sadrži 80 mg kofeina
  • Jedinstvena mješavina vitamina B i minerala
  • Doprinosi normalnu funkciju nervnog sistema

Preporučena upotreba

Konzumirajte 2 kapsule kada se osjećate umorno. Ne prelazite više od 1 kapsule u 1 sat ili 2 porcije u toku 24 sata.

Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporuča se djeci, trudnicama i dojiljama. Sadrži 80 mg kofeina po obroku. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamjenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mjestu od direktne sunčeve svjetlosti. Pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja djece.

Sastav

Ekstrakt kakoa (Chocamine Plus®), Ekstrakt Sjemenki grožđa, Vegetarijanska Kapsula (hidroksi propil metil celuloza), Agensi (dikalcijum fosfat), Vitamin B6, Protiv stvrdnjavanja (magnezij stearat, silicijum dioksid), Ekstrakt crnog bibera (Bioperin®), Vitamin B12, Biotin.

Alergeni:

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 2 Kapsule

Porcija po pakovanju - 45 (90 Kapsule)

Prosječne Nutritivne Vrijednosti

    U porciji *RI
Vitamin B6   10 mg 714%
Vitamin B12   1000 µg 40000%
Biotin   25 µg 50%
      U porciji
Ekstrakt Kakoa     500mg
Ekstrakt sjemenki grožđa     190mg
Kofein     80mg
Ekstrakt crnog bibera     5mg

 

* Prosječan unos za odraslu osobu (8400kJ /2000 kcal)

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Activate

Izaberi sliku

Activate
Back to top