Dodano u vašu košaru.

Žao nam je, izgleda da se pojavila pogreška. molimo pokušajte ponovno.

Količina:

Ukupna suma: ( artikli u vašoj košari)

Proizvod koji tražite možda je ukinut.

Drugi korisnici su izabrali

Activate

Activate

Potent Stimulant

 • Vegetarijanska
 • Veganska
BAM
 • Pregled proizvoda

  Activate je moćan spoj energije za poboljšanje sastojaka kako bi se podigao mentalni fokus i fizički rad. Napredna kombinacija Chocamine Plus®, Kofeina, B Vitamins i Antioksidansa, pomaže nivo povećanja energije, dok poboljšava brzinu misli, fokusa i mentalne jasnoće.

  Activate vam omogućava da stimulišete svoje neuro puteve kako bi osigurali da mozak i mišići komuniciraju koncizno da osigura punu koordinaciju tokom vježbanja. Kada se javi umor u centralnom nervnom sistemu (CNS) performansi može se veoma otežati intenzitet vježbi i trajanje budu kompromitovani. CNS može da zama mnogo ranije od vaših mišića, zato je važno da se neuro putevi i CNS upozorenja da vam pomognu da postignete nivo performansi koje su vam potrebne.

  Jedan od glavnih sastojaka u Activate je kofein što se pokazalo u nekoliko studija da poboljšava snagu, i izdržljivost. Svaka doza Activate daje ogromnih 200mg kofeina što je više nego neki od najpopularnijih stimulativnih proizvoda. Dodavanje vitamina B pomaže vašem tijelu iskoristiti akumuliranu energiju dok su antioksidativna svojstva ekstrakta grožđa lakše uklanja umor izazivan slobodnim radikalima, kao što su mliječna kiselina. Na kraju, Bioperin je uključen kako bi vaše tijelo apsorbiralo sve moćnije sastojake sadržanih u Activate-u.

  Upozorenje: Kofein je jak stimulans. Nije pogodan za one koji su ispod 16 godina, trudnice ili dojilje, svako sa hipertenzijom (visok krvni pritisak), bolestima srca ili ljude koji imaju problema sa spavanjem. Svaka doza Activate sadrži 200mg kofeina.

  Ključne Koristi
  • Sadrži 80 mg kofeina
  • Jedinstvena mješavina vitamina B i minerala
  • Doprinosi normalnu funkciju nervnog sistema
 • Preporučena upotreba

  Konzumirajte 2 kapsule kada se osjećate umorno. Ne prelazite više od 1 kapsule u 1 sat ili 2 porcije u toku 24 sata.

  Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporuča se djeci, trudnicama i dojiljama. Sadrži 80 mg kofeina po obroku. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamjenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mjestu od direktne sunčeve svjetlosti. Pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja djece.

 • Sastav

  Ekstrakt kakoa (Chocamine Plus®), Ekstrakt Sjemenki grožđa, Vegetarijanska Kapsula (hidroksi propil metil celuloza), Agensi (dikalcijum fosfat), Vitamin B6, Protiv stvrdnjavanja (magnezij stearat, silicijum dioksid), Ekstrakt crnog bibera (Bioperin®), Vitamin B12, Biotin.

  Alergeni:

  Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

 • Nutritivne Informacije

  Veličina porcije - 2 Kapsule

  Porcija po pakovanju - 45 (90 Kapsule)

  Prosječne Nutritivne Vrijednosti

      U porciji *RI
  Vitamin B6   10 mg 714%
  Vitamin B12   1000 µg 40000%
  Biotin   25 µg 50%
        U porciji
  Ekstrakt Kakoa     500mg
  Ekstrakt sjemenki grožđa     190mg
  Kofein     80mg
  Ekstrakt crnog bibera     5mg

   

  * Prosječan unos za odraslu osobu (8400kJ /2000 kcal)

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju kako bi imali šansu osvojiti 100 BAM vsučer

Kupci koji su kupili ovo, kupili su i ovo:

Back to top