Dodano u vašu košaru.

Žao nam je, izgleda da se pojavila pogreška. molimo pokušajte ponovno.

Količina:

Ukupna suma: ( artikli u vašoj košari)

Proizvod koji tražite možda je ukinut.

Drugi korisnici su izabrali

Ponuda
Chocamine® Plus

Chocamine® Plus

 • Vegetarijanska
 • Veganska
 • Bez Glutena
BAM

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: BA30

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: BA30


Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
 • Pregled proizvoda

  Chocamine® Plus je ekstrakt kakaa koji ima isti miris, ukus i dokazane zdravstvene prednosti čokolade bez nepotrebnih i često nezdravih sastojaka (kao što su masti i šećera). Prirodni je i siguran čokoladni dodatak koji mogu pomoći u suzbijanju apetita i pružaju blago stimulativno djelovanje.

  Chocamine® Plus je dokazan da ima niz zdravstvenih prednosti, uključujući povećanje energije, suzbijanje apetita, povećanu lipolizu (masti), poboljšanje raspoloženja, poboljšanje koncentracije, povećanu budnost, poboljšanu fizičke performanse, afrodizijačka svojstva i zdravstvene beneficije.

  Chocamine® Plus sadrži broj aktivnih sastojaka koji kombinuju da proizvedu različite zdravstvene prednosti, uključujući Metilksantini (teobromin, kofeina i teofilin), biogenih amina (feniletilamin i tiraminom), aminokiseline (fenilalanin, triptofan i tirozin) i minerale (sa visokim sadržajem magnezijuma). Čisti Chocamine® Plus sadrži mnoge korisne sastojke, posebno za one koji traže da stimuliše CNS i potiskuje apetit.

  Chocamine® Plus se često dodaje proizvodima za gubitak težine koji kombinuju nekoliko različitih sastojaka. Sa 1g of Chocamine® Plus ima otprilike 80mg Kofeina.

  Upozorenje: Molimo pažljivo dozirajte Chocamine® Plus jer je snažan prah i može izazvati loše sporedne efekte kada se uzimaju znatno iznad preporučene količine. Preporučuje se da se ne troši više od 500 mg (Preporučujemo pomoću digitalne vage) u jednom obroku.

  Chocamine® je registrovana robna marka. Patent # 7,048,941

  Ključne Koristi
  • Prirodni ekstrakt potiču iz kakaa
  • Slobodno od masti i šećera
  • 80 mg kofeina po gramu
 • Preporučena upotreba

  Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodati 500mg, protresite i konzumišite. Koristite jednom dnevno. Ne prelazite dnevnu preporučenu količinu.

  Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti točna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

  Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za djecu, trudnice ili žene koje doje. Sadrži 40 mg kofeina po obroku. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamjena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mjestu, van domašaja djece.

 • Sastav

  Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

  Bez ukusa: Chocamine® Plus (Ekstrakt kakao u prahu ekstrakt, Teobromin, Kofein, Škrob tapioke, Prirodni začini (Vanilija u prahu, Đumbir, Pimen, Cimet))

 • Nutritivne Informacije

  Veličina porcije - 1/8 kk (500 mg)

  Porcija po pakovanju - 200 (100g)

  Nutritivne Informacije

   U porciji
  Chocamine® Plus  500 mg

   

  Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju kako bi imali šansu osvojiti 100 BAM vsučer

Back to top