• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegansko

  Vegansko

Chocamine® Plus

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI


AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  15.03.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
35.99KM

Pregled Proizvoda

Chocamine® Plus je ekstrakt kakaa koji ima isti miris, ukus i dokazane zdravstvene prednosti čokolade bez nepotrebnih i često nezdravih sastojaka (kao što su masti i šećera). Prirodni je i siguran čokoladni dodatak koji mogu pomoći u suzbijanju apetita i pružaju blago stimulativno djelovanje.

Chocamine® Plus je dokazan da ima niz zdravstvenih prednosti, uključujući povećanje energije, suzbijanje apetita, povećanu lipolizu (masti), poboljšanje raspoloženja, poboljšanje koncentracije, povećanu budnost, poboljšanu fizičke performanse, afrodizijačka svojstva i zdravstvene beneficije.

Chocamine® Plus sadrži broj aktivnih sastojaka koji kombinuju da proizvedu različite zdravstvene prednosti, uključujući Metilksantini (teobromin, kofeina i teofilin), biogenih amina (feniletilamin i tiraminom), aminokiseline (fenilalanin, triptofan i tirozin) i minerale (sa visokim sadržajem magnezijuma). Čisti Chocamine® Plus sadrži mnoge korisne sastojke, posebno za one koji traže da stimuliše CNS i potiskuje apetit.

Chocamine® Plus se često dodaje proizvodima za gubitak težine koji kombinuju nekoliko različitih sastojaka. Sa 1g of Chocamine® Plus ima otprilike 80mg Kofeina.

Upozorenje: Molimo pažljivo dozirajte Chocamine® Plus jer je snažan prah i može izazvati loše sporedne efekte kada se uzimaju znatno iznad preporučene količine. Preporučuje se da se ne troši više od 500 mg (Preporučujemo pomoću digitalne vage) u jednom obroku.

Chocamine® je registrovana robna marka. Patent # 7,048,941

Ključne Koristi

 • Prirodni ekstrakt potiču iz kakaa
 • Slobodno od masti i šećera
 • 80 mg kofeina po gramu

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodati 500mg, protresite i konzumišite. Koristite jednom dnevno. Ne prelazite dnevnu preporučenu količinu.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti točna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za djecu, trudnice ili žene koje doje. Sadrži 40 mg kofeina po obroku. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamjena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mjestu, van domašaja djece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Chocamine® Plus (Ekstrakt kakao u prahu ekstrakt, Teobromin, Kofein, Škrob tapioke, Prirodni začini (Vanilija u prahu, Đumbir, Pimen, Cimet))

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/8 kk (500 mg)

Porcija po pakovanju - 200 (100g)

Nutritivne Informacije

 U porciji
Chocamine® Plus  500 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Chocamine® Plus

Izaberi sliku

Chocamine® Plus
Back to top