• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegansko

  Vegansko

Jabučna Kiselina

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  15.04.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
28.99KM

Pregled Proizvoda

Jabučna kiselina je usko povezan sa limunskom kiselinom i vitaminom C koji se nalazi prirodno u širokom spektru namirnica koji uključuje zelene jabuke. Jabučna kiselina može biti prilično reska i gorka i korištena je mnogo godina kao aroma u raznim slatkišima koji pružaju oštar ukus. Kao dodatak ishrani, jabučna kiselina je cjenjena zbog njegove uloge u pomaganju tijelu da se oslobodi energija iz hrane, a povezan je sa poboljšanjem izdržljivosti za sportiste.

Jabučna kiselina je jedna od glavnih voćnih kiselina, a proizvodi se iz prirodnih biljaka, prije svega u jabukama. Kada se unese u organizam kao dodatak zdravoj ishrani pokazano je da nudi poboljšane nivoe energije, naročito tokom vježbanja.

Jabučna kiselina treba da bude od posebnog interesa za sve koji se bavi treningom izdržljivosti, kao što je trčanje na daljinu ili biciklizam, dokazana da nudi povećanje performansi kada se uzima redovno. Jabučna kiselina radi kao deo digestivnog procesa koji efikasnije pomaže oslobađanje energije iz hrane u uslovima u kojima ćelijama nedostaje kiseonika kao u kasnijim fazama događaja. Upotreba jabučne kiseline tokom treninga ili takmičenja nudi najveće koristi u hipoksičnim fazama vježbanja i produžava period u kojem telo obavlja optimalan nivo efikasnosti.

Skorašnja medicinska testiranja takođe su pokazala vezu između upotrebe jabučne kiseline kao dodatka ishrani te smanjenju bola izazvanog hroničnim stanjem fibromijalgije, što je dugoročni degenerativni poremećaj koji uzrokuje bol po cijelom tijelu, naročito u zglobovima.

Ključne Koristi

 • 100% Prah Jabučnog sirća
 • 800mg dnevno
 • Prirodno u većini voća

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodati 800mg, protresti i konzumisati. Koristite jednom dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti tačna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suvom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez Ukusa: Jabučna kiselina (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/6 kk (800 mg)

Porcija po pakovanju - 312 (250g)

Nutritivne Informacije

 U porciji
Jabučna kiselina  800 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Jabučna Kiselina

Izaberi sliku

Jabučna Kiselina
Back to top