Dodano u vašu košaru.

Žao nam je, izgleda da se pojavila pogreška. molimo pokušajte ponovno.

Količina:

Ukupna suma: ( artikli u vašoj košari)

Proizvod koji tražite možda je ukinut.

Drugi korisnici su izabrali

Ponuda
Di Kalijum fosfat

Di Kalijum fosfat

 • Vegetarijanska
 • Veganska
 • Bez Glutena
BAM

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: BA30

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: BA30


Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
 • Pregled proizvoda

  Dodaci Fosfata se koriste dugi niz godina od sportista koji žele da poboljšaju kondiciju i izdržljivost dok odlažete zamor. Generalno je najpogodniji za one koji obavljaju kontinuirano vježbanje tokom 30 minuta, Di Kalijum fosfat je oblik fosfatne soli koja je prepoznatljiva po svojoj visokoj bio-dostupnosti.

  Poznato je da Fosfati igraju važnu ulogu u metabolizmu energije u aerobnim i anaerobnim vježbama. Fosfati se koriste u tijelu za proizvodnju ATP i CP koji su oba dragoceni izvori eksplozivne snage. Poboljšanje sposobnost tela da stvara ATP i CP podstiče veće izvršenje moćnih pokreta kao što su sprint i dizanje tegova. Fosfati se takođe koriste prilikom formiranja jedinjenja pod nazivom 2,3-diphosphoglicerate (2,3-DPG) koji pomaže u oslobađanju kisika od hemoglobina do mišićnih ćelija. Visok prisustvo 2,3-DPG poboljšava isporuku kiseonika vašim mišićima, što dovodi do poboljšane VO2max i aerobnog kapaciteta. Metabolizam masti i ugljenih hidrata za energiju takođe se može poboljšati kroz dopunu soli fosfata.

  Jedan od glavnih efekata fosfat dodataka je njegova sposobnost za proizvodnju mliječne kiseline. Mliječna kiselina je poznata da smanjuje fizički izlaz tokom vježbanja, smanjenje efekata mliječne kiseline mogu značajno poboljšati fizičku izdržljivost. Pored smanjenja nivoa mliječne kiseline, studije su takođe pokazale da fosfatom dopunom može da se snizi rejting od percepcije napora (RPE) tokom vježbanja. Ne samo da Di Kalijum fosfat imaju veliki fiziološki efekat kod vježbanju, takođe može da vam pomogne psihološki - tako što daje osjećaj da je vježbanje lakše.

  Fosfati mogu poboljšati metabolizam masti za energiju, Di kalijum fosfat može biti koristan zajedno sa Acetil L-karnitinom.

  Ključne Koristi
  • Doprinosi pravilnom radu nervnog sistema
  • Pomaže da se održi normalna funkcija mišića
  • Održavanje normalnog krvnog pritiska
 • Preporučena upotreba

  Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodajte 1g, protresite i konzumišite. Koristiti 4 puta dnevno. Najbolje konzumisati na prazan stomak.

  Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti točna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

  Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne smije koristiti kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suvom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

 • Sastav

  Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

  Bez ukusa: Di Kalijum fosfat (100%)

 • Nutritivne Informacije

  Veličina porcije - 1/4 kk (1g)

  Porcija po pakovanju - 250 (250g)

  Nutritivne Informacije

   U porciji
  Di Kalijum fosfat  1 g

   

  Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju kako bi imali šansu osvojiti 100 BAM vsučer

Back to top