• Gluten Free

    Gluten Free

Exceed

Intra-workout formula

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI 

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  05.01.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
57.99KM

Pregled Proizvoda

Exceed je napredna mješavina amino kiselina osmišljenih da promovišu proizvodnju energije, povećanje snage i izdržljivost, unaprediti proces oporavka i povećanja mišićnog rasta. Naučno dokazan 2: 1: 1 odnos amino kiseline razgranatog lanca (L leucin, L izoleucin i L valin) i prisustvo beta alanina, ključnih aminokiseline i citrulin malat kako bi pomogao okruženju optimalnog građevinskog tkiva za izgradnju mišićne mase dok povećavate kapacitet vježbanja.

Nekoliko studija su pokazale da amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) mogu imati blagotvorno djelovanje na performanse; smanjuju zamor i podizanje nivoa energije. Ograničavajući nivo triptofana (amino kiselina koja može izazvati osećaj umora u mozgu), BCAA može da doprinese većem intenzitetu vježbanja na duži period. BCAA su takođe dokazane da sprečava katabolizam tokom intenzivnih vježbanja dok promoviše rast posnog tkiva.

Svaka porcija nudi korisne i sjajne kombinacije beta alanina, citrulin malata i vitamina B5, što prelazi jednu od najnaprednijih ne stimulansa snage, izdržljivosti i energije dodatka na tržištu. Promovisanjem količine energije da proizvede i smanji prisustva zamora i izazivanje toksina kao što su mlečna kiselina, prekoračenje će gurnuti treningu izvan svojih uobičajenih ograničenja te pojačati svoj kapacitet vježbanja.

Exceed može biti odličan instrument za one koji žele da izgube težinu i smanje masti u tijelu bez upotrebe stimulansa kao što je kofein. Promovisanja rasta i održavanje mišićnog tkiva će vam pružiti poboljšan potencijal da sagori tvrdoglave masti i višak kalorija. Exceed kombinuje neke od najuzbudljivijih Prije-treninga dodataka u jednoj praktičnoj i veoma efikasnoj dopuni ishrani.

Ključne Koristi

  • Naučno dokazano 2: 1: 1 odnos iBCAA
  • Sadrži Beta alanin i Citrulin Malat
  • Dodan vitamin B5

Preporučena upotreba

Dodati 250ml vode u vaš shaker (što manje vode ukus će biti jači). Zatim dodati 20g, protresti i konzumisati. Koristiti 1-3 puta dnevno. Za optimalne rezultate preporučujemo da koristite prije i tokom treninga.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti tačna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne smije koristiti kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Sastav

Za alergene, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Ukus Berry Blast: Mješavina Exceed (87%) (Leucin, Izoleucin, Valin, Emulgator (Soja Lecitin), Glutamin, Citrulin malat, beta alanin), Mješavina Elektrolita (Natrijum hlorid, kalijum sulfat, kalcijum fosfat di, magnezijum oksid), Pantotenska kiselina, Kiselina (limunska kiselina), Boja (Cikla Crvena, Antocianin), Sredstva za korekciju ukusa, Zaslađivač (Sukraloza)

Ukus Tropska Oluja: Mješavina Exceed (87%) (Leucin, Izoleucin, Valin, Emulgator (Soja Lecitin), Glutamin, Citrulin malat, beta alanin), Mješavina Elektrolita (Natrijum hlorid, kalijum sulfat, kalcijum fosfat di, magnezijum oksid), Pantotenska kiselina, Kiselina (limunska kiselina), Boja (Mrkva), Arome, Zaslađivač (Sukraloza)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 3/4 Mjerice (20g)

Porcija po pakovanju - 30 (600g), 60 (1.2kg)

Nutritivne Informacije

  U porciji *RI
Pantotenske kiseline 10.5 mg 175%
Hlorid 320 mg 40%
  U porciji
L Leucin   5 g
L Glutamin   3.4 g
L Izoleucin   2.5 g
L Valin   2.5 g
Citrulin Malat   2.3 g
Beta Alanin   1.7 g
Natrijum   210 mg

 

* Prosječan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Berry Blast, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Exceed

Izaberi sliku

Exceed
Back to top