• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegansko

  Vegansko

Vitamin B5 u Prahu

Pantothenic Acid

Flavour
Package
Amount
20% popusta na kupovinu | Kod: JEDANBA

20% popusta na kupovinu | Kod: JEDANBA

Poklanjamo 20% popusta na svaku kupovinu | KOD: JEDANBA

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi popust: Impact Whey Protein, Impact Whey Izolata, BCAA, Impact Diet Whey, Alpha Men, L Glutamin, te preko 400 drugih proizvoda!

Obnovi zalihe suplemenata na popustu!

KUPI ODMAH
38.99KM

Pregled Proizvoda

Pantotenska kiselina, ili vitamin B5, je veoma izdašan u mnogo hrane koju jedemo, a nalazi se u svim živim bićima. U stvari, naučnici su izveli ime iz grčkog korjena "panthos", što znači "svuda."

Imajući visok nivo energije važan je za sve sportiste i sve one koji pokušavaju da stupe u formu! Veoma je neuobičajeno da imate manjak vitamina B5, ali suplementacija može da pomogne da se postigne dostatna razinu, ima i druge pogodnosti kao što je smanjenje akni.

Pantotenska kiselina je u osnovi za biološke reakcije koje uključuju acetilacije i proizvodnju energije. Pantotenska kiselina pomaže u formiranju acetilholina, metabolizmu masnih kiselina, i inkorporacije masnih kiselina u ćelijske membrane fosfolipida. Dobri izvori pantotenske kiseline iz normalne ishrane su žumance i svježe povrće.

Ključne Koristi

 • Doprinosi energiji metabolizma
 • Doprinosi mentalnoj performansi
 • Doprinosi smanjenju umora i zamora

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodajte 1g, protresti i konzumisati. Koristiti jednom dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti točna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne smije koristiti kao zamjena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suvom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Unflavoured: Pantotenske kiseline u prahu (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1 g

Porcija po pakovanju - 250 (250g), 500 (500g)

Nutritivne Informacije

  U porciji *RI
Pantotenske kiselina 1 g 16667%

 

* Prosječan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju kako bi imali šansu osvojiti 100 BAM vsučer

Vitamin B5 u Prahu

Izaberi sliku

Vitamin B5 u Prahu
Back to top