• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Leucin Peptidi

Flavour
Package
Amount

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA | KOD: MYPROTEINBA40

30% POPUSTA NA VIŠE OD 300 PROIZVODA NA STRANICI | KOD: MYPROTEINBA40

WHEY PROTEINI

AMINOKISELINE

KREATIN

PLOČICE I SNACK 

BOĆICE I SHAKERI

PAKETI PROIZVODA

"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do  15.04.2018.ili do isteka zaliha.

KUPI ODMAH
42.99KM

Pregled Proizvoda

Šta su Leucin Peptidi?

Leucin Peptidi osigurava 50% Leucin peptida pružajući povećan oblik Leucina da pomogne rast mišića i oporavak. Leucin peptidi su proizvedeni od izolat proteina iz sirutke koristeći vlastiti enzim koji razara duge lance dolje u lakše absorptivnim di i tri-peptidima.

Koristi od Leucin Peptida

Obrazac peptida omogućava bržu apsorpciju zbog visokog kapaciteta crevnih zrnaca koji može dovesti do bržeg uvođenja u mišiću i veću mišićnu sintezu proteina.

Za koga su Leucin Peptidi?

Leucin peptidi su idealni za svakoga ko učestvuje u intenzivnim treninzima i nakon bržeg oporavka mišića.

Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Njemački, Španjolski, Danski, Švedski i Finski također mogu biti prisutni na proizvodu

Ključne Koristi

  • Brzo apsorpcija i iskorišćavanje Leucina
  • Di i Tri-Peptidi forma Leucina
  • 50% L-Leucin Peptida

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodajte 2g, protresti i konzumisati. Koristiti dvaput dnevno. Za optimalne rezultate uzeti 45 minuta prije treninga, kao i poslje treninga.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti tačna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne smije koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Sastav

Za alergene, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Ukus Berry Blast: Leucin Peptidi u prahu (Mliječni) (40%), Leucin u prahu (40%), Kiselina (limunska kiselina), Sredstva za korekciju ukusa, Boja (Cikla Crvena, Antocianin), Zaslađivač (Sukraloza).

Ukus Tropske oluje: Leucin Peptidi u prahu (Mliječni) (40%), Leucin u prahu (40%), kiselina (limunska kiselina), Sredstva za korekciju ukusa, Boja (Karoten), Zaslađivač (Sukraloza).

Bez ukusa: Leucin Peptidi u prahu (Mliječni) (50%), Leucin u prahu (50%).

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/2 kk (2g)

Porcija po pakovanju - 125 (250g), 250 (500g), 500 (1kg)

Nutritivne Informacije

  U porciji
L Leucin     1.46 g

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

recenzije kupaca

Trenutno nema recenzija.

Leucin Peptidi

Izaberi sliku

Leucin Peptidi
Back to top